A successful business starts with a good name!

Professional, fast domain registration starting from 2,300 HUF + VAT for 1 year.

Domain regisztráció szolgáltatás - Szerverzum

A domain name that will help kickstart your business

Choose your domain and verify it easily

Only yours for 1 year

Domain registration, transfer and renewal
at a single price

Domain registration and transfer
easily, quickly, professionally

Domain regisztráció - Szerverzum

Quick registration and
transfer

Domain átregisztráció - Szerverzum

Professional
support

Korlátlan domain csatolás - tárhely csomag

Unlimited attached domains with your hosting package

Domain prices for
1 year

DOMAIN REGISTRATION, TRANSFER, EXTENSION

We offer a single price for new domain registration, transfer and renewal. The fee for domain transfer includes a 1-year renewal.

Domain extension

Duration

Net price

VAT price

 .hu

1 year

2.300 HUF

2.921 HUF

 .eu

1 year

4.000 HUF

5.080 HUF

 .com

1 year

4.900 HUF

6.223 HUF

 .net

1 year

5.500 HUF

6.985 HUF

 .org

1 year

5.500 HUF

6.985 HUF

ℹ️ .info

1 year

9.100 HUF

11.557 HUF

 .at

1 year

7.500 HUF

9.525 HUF

 .ch

1 year

6.700 HUF

8.509 HUF

 .co.uk

1 year

4.600 HUF

5.842 HUF

 .cz

1 year

5.500 HUF

6.985 HUF

 .de

1 year

6.700 HUF

8.509 HUF

 .es

1 year

5.500 HUF

6.985 HUF

 .fr

1 year

5.900 HUF

7.493 HUF

 .hr

1 year

35.000 HUF

44.450 HUF

 .it

1 year

5.100 HUF

6.477 HUF

 .no

1 year

5.900 HUF

7.493 HUF

 .pl

1 year

5.500 HUF

6.985 HUF

 .ro

1 year

5.500 HUF

6.985 HUF

 .se

1 year

8.600 HUF

10.922 HUF

 .sk

1 year

7.500 HUF

9.525 HUF

 .uk

1 year

4.600 HUF

5.842 HUF

 .online

1 year

14.500 HUF

18.415 HUF

 .shop

1 year

14.500 HUF

18.415 HUF

OTHER DOMAIN SERVICES

Service

Fee type

Net price

VAT price

Change of domain owner
 .hu

One-off

2.900 HUF


3.683 HUF

Restoring a domain under deletion
 .hu

One-off

3.100 HUF

3.937 HUF

Your first step to a successful business

DOMAIN AND WEBHOSTING REGISTRATION

Simply, quickly

Domain regisztráció egyszerűen

Select your
domain name

When registering a new domain, please check in the domain search section to see if it's available. If you wish to transfer or redirect an existing domain, please notify us.
Domain és tárhely regisztráció - Szerverzum

Pay your invoice

We will immediately confirm your order by email and send an invoice. After receiving the payment, we will set up the hosting and either register your domain or transfer it.
Domain és tárhely regisztráció - Szerverzum

Let your business begin!

You can use your hosting as soon as it's up and running, and the domain transfer takes only a few hours.

*Registering a domain only?

If you only want to register a domain, you can do so by providing the necessary information to support@szerverzum.hu. However, we recommend you to keep your domains and hosting services with one provider to ensure that your services operate efficiently, quickly while minimising errors.

Szerverzum - Minőségi webtárhely

Order it
today!

Szerverzum - Minőségi webtárhely

Minden, amit a domain regisztrációhoz tudnia kell

GY.I.K.

Ügyfélszolgálat

Internetes vállalkozás vagyunk egy olyan szolgáltatással, ahol fontos az írott kommunikáció a pontosság és a félreértések elkerülése érdekében, ezért elsődleges kommunikációs eszközünk az email. Munkaidőben kollégáink folyamatosan ellenőrzik a beérkező leveleket és a kérés/kérdés/feladat prioritásától függően igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni. Természetesen elérhetőek vagyunk telefonon is, de azért, hogy szolgáltatásaink árát optimális szinten tudjuk tartani, nem üzemeltetünk külön call centert.

Információ, kérdések, számlázás, megrendelés:

Az ugyfelszolgalat@szerverzum.hu címre érkező adminisztrációval kapcsolatos e-mailkre, így információkérés a szolgáltatásokkal kapcsolatban, egyedi ajánlatkérésekkel, megrendeléssel, számlázással munkaidőben (hétfő-péntek 9:00-17:00) legfeljebb 1-2 órán belül válaszolunk (ami a valóságban 20-30 perc a munkatársaink terheltségétől és a kérdés fontosságától függően).

Hibabejelentés:

0-24 e-mail monitorozás
A segítseg@szerverzum.hu címre érkező hibabejelentéseket és technikai segítség kéréseket, amik a szervereinken üzemeltetett szolgáltatásokkal kapcsolatosak, 0-24-ben fogadjuk e-mailen. Célunk, hogy szolgáltatása mindig elérhető legyen!

Munkaidőben 1-2 órán belül, munkaidőn kívül és hétvégén 12-24 órán belül válaszolunk
Ezekre munkaidőben (hétfő-péntek 9:00-17:00) 1-2 órán belül (a gyakorlatban legtöbbször 20-30 perc), munkaidőn kívül és ünnepnapokon 12-24 órán belül válaszolunk (a munkatársaink terheltségétől és a kérés/kérdés témájától és a feladat prioritásától függően). Azok a bejelentések, melyek a szolgáltatás működését befolyásolják mindig prioritást élveznek.

Hibaelhárítás
A bejelentett hibák elhárítását a kivizsgálást követően azonnal megkezdjük és mihamarabb javítjuk. A technikai felügyeletet munkaidőn kívül is fenntartjuk, hogy a szervereinken üzemeltetett szolgáltatások üzemidejét maximalizálni tudjuk. Azokat a bejelentéseket, amik a szolgáltatások folyamatos üzemét nem befolyásolják, munkaidőben (hétfő-péntek 9:00-17:00) ügyfélszolgálatos munkatársaink dolgozzák fel.

Domain

Az oldalon található keresőben tudja ellenőrizni, hogy a választott domain szabad-e.  Illetve a https://www.domain.hu/ oldalon a .hu-s, a https://eurid.eu/en/ oldalon az EU-s domaineket, az általános nemzetközi (gTLD) domaineket a https://lookup.icann.org/en címen, az országkódos (ccTLD) domaineket az adott ország domain nyilvántartójának oldalán.

A domain regisztráció az ön által választott név lefoglalása az adott évre. Technikailag mi kezeljük, a gyakorlatban Ön használja. 

A domain átregisztráció egy másik szolgáltatónál lefoglalt név kezelésének átkérése a Szerverzumhoz, azaz regisztrátor váltás, domain transzfer. Ez akkor célszerű, ha nálunk vásárol tárhelyet, így a technikai beállításokat könnyebb elvégezni, ha a domain nevet is mi kezeljük.

A domain átirányítás azt jelenti, hogy a másnál regisztrált domain ott marad, de a Szerverzumnál vásárolt tárhellyel szeretné összekötni. Ez műszakilag tökéletesen kivitelezhető, de az így kezelt domain és tárhely adminisztrációs és technikai hibalehetőségeket rejthet magában. Érdemes ezeket a szolgáltatásokat 1 kézben, 1 szolgáltatónál tartani, hogy a hibalehetőségek kockázatát minimalizálja ezzel.

Magánszemély esetén:
Név, cím, telefonszám, e-mail cím, személyi igazolvány szám

Cég esetén:
Cégnév, cím, telefonszám, e-mail cím, adószám

Új tárhely és domain név regisztráció megrendeléséhez, kérjük, töltse ki online megrendelő űrlapunkat.

Ha már meglévő Szerverzumos tárhelyéhez szeretne további domaineket, akkor írjon ügyfélszolgálatunknak a ugyfelszolgalat@szerverzum.hu e-mailre, amire gyorsan válaszolunk és intézzük is a domain bejegyzést. 

Ha még nincs tárhelye, vagy máshol van tárhelye, akkor is van lehetősége domaint regisztrálni nálunk, de javasoljuk, hogy kezelje ezeket a szolgáltatásokat 1 helyen. Kérés/kérdés esetén örömmel segítünk, domain regisztrációs igényét jelezze a ugyfelszolgalat@szerverzum.hu e-mail címen.

.hu-s domainek átregisztrációja

Csak a .hu-s domainek ÁTREGISZTRÁLÁSAKOR van szükség a domain név igénylőlap kitöltésére, amit automatikusan küldünk e-mailben a megrendelést követően.

Magánszemély esetén:
Megfelelően kitöltött és aláírt domain név igénylőlap

Cég esetén:
Aláírási címpéldány másolata + megfelelően kitöltött, dátummal ellátott és aláírt domain név igénylőlap

Mi a teendője a domain név igénylőlappal?

Töltse ki, írja alá és szkennelve vagy jó minőségben fotózva küldje vissza nekünk e-mailben az ugyfelszolgalat@szerverzum.hu címre.

Ez a dokumentum nem helyettesíti az online megrendelő űrlapunkat.

 

Nemzetközi és külföldi országkódos domainek átregisztrációja

Általános nemzetközi (.COM, .NET, .EU, stb.) és külföldi országkódos (.AT, .DE, .SK, stb.) domainek átregisztrációjához általában egy “Auth Code” vagy “EPP Code” szükséges, amit a korábbi domain regisztrátor/tárhely szolgáltató tud az Ön rendelkezésére bocsátani. Ennek a kódnak a segítségével tudjuk a domain transzfert elindítani. A .HU-tól eltérő domain átregisztráció megrendelése esetén mindig külön emailben értesítjük, hogy pontosan mi a transzfer menete és mire van szükség a domain átkéréshez.

A megrendelést követően a domain díjának befizetése után a szolgáltatást beüzemeljük.
A .hu-s domainek esetében a domain név aktiválás átfutási ideje 2-5 óra.
Nemzetközi és külföldi domain végződések esetében a domain aktiválás 1-2 órát vehet igénybe.

A domain név lejárta előtt e-mail értesítőt küldünk egy díjbekérővel a következő év díjáról.

Hogy biztosan ne kerülje el figyelmét, összesen maximum 4 értesítőt kaphat:

  • Lejárat előtt 15 nappal
  • Lejárat előtt 7 nappal
  • Lejárat előtt 1 nappal
  • Lejárat után 2 nappal

Amennyiben ezután sem érkezik befizetés, úgy a domainnév inaktívvá válik.

.hu-s domainek esetében 30 napig “felmondás alatt” státuszba kerül. Ebben a 30 napban a domain még működik. Ezután 30 napig törlés előtti karanténba kerül, mely során a domain már nem elérhető, de a korábbi igénylő/tulajdonos számára még visszaállítható.

Nemzetközi és külföldi domainek esetében a domain törlés előtti karanténba kerül. A karantén időszak a nemzetközi és külföldi domanineknél általában 30-45 nap. 

A karanténba került domain nevét csak Ön tudja visszaállítani és hosszabbítani, más nem férhet hozzá. A különböző domain nyilvántartók eltérő szabályokat és díjazást alkalmaznak a karanténből való visszaállításra, ezért kérjük, hogy minden esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy pontos információt tudjunk adni a visszaállítás lehetőségeiről. A  karantén időszak végén a domain név törlődik, felszabadul, bárki számára regisztrálhatóvá válik.

A domainek árát igyekszünk a legalacsonyabban tartani, árainkat maximum az éves infláció mértékében vagy deviza árfolyamhoz igazodva növeljük.

Jelezze felénk e-mailben a segitseg@szerverzum.hu címen az új domain nevet, kollégáink e-mailben díjbekérőt küldenek, majd a díj beérkezését követően megkezdjük a regisztrálást.