A sikeres vállalkozás egy jó névvel kezdődik!

Profi, gyors domain regisztráció
2.300 Ft+Áfa-tól 1 évre

Domain regisztráció szolgáltatás - Szerverzum

A domain név, amivel jól indul vállalkozása

Válassza ki domainjét,
ellenőrizze egyszerűen

1 évre csak az Öné ez a domain

Domain regisztráció, átregisztráció
és meghosszabbítás egységes áron

Domain regisztráció, átregisztráció
profin, gyorsan, egyszerűen

Domain regisztráció - Szerverzum

Gyors regisztráció és
átregisztráció

Domain átregisztráció - Szerverzum

Professzionális
támogatás

Korlátlan domain csatolás - tárhely csomag

Korlátlan tárhelyhez
csatolható domain

Domain áraink
1 évre

DOMAIN REGISZTRÁCIÓ, ÁTREGISZTRÁCIÓ, MEGHOSSZABBÍTÁS

Nálunk az új domain regisztrációja, átregisztrációja és meghosszabbítása egységes áron történik. Az átregisztráció (domain transzfer) díja 1 év hosszabbítást is tartalmaz.

Domain végződés

Időtartam

Nettó ár

Bruttó ár

 .hu

1 év

2.300 Ft

2.921 Ft

 .eu

1 év

4.000 Ft

5.080 Ft

 .com

1 év

4.900 Ft

6.223 Ft

 .net

1 év

5.500 Ft

6.985 Ft

 .org

1 év

5.500 Ft

6.985 Ft

ℹ️ .info

1 év

9.100 Ft

11.557 Ft

 .at

1 év

7.500 Ft

9.525 Ft

 .ch

1 év

6.700 Ft

8.509 Ft

 .co.uk

1 év

4.600 Ft

5.842 Ft

 .cz

1 év

5.500 Ft

6.985 Ft

 .de

1 év

6.700 Ft

8.509 Ft

 .es

1 év

5.500 Ft

6.985 Ft

 .fr

1 év

5.900 Ft

7.493 Ft

 .hr

1 év

35.000 Ft

44.450 Ft

 .it

1 év

5.100 Ft

6.477 Ft

 .no

1 év

5.900 Ft

7.493 Ft

 .pl

1 év

5.500 Ft

6.985 Ft

 .ro

1 év

5.500 Ft

6.985 Ft

 .se

1 év

8.600 Ft

10.922 Ft

 .sk

1 év

7.500 Ft

9.525 Ft

 .uk

1 év

4.600 Ft

5.842 Ft

 .online

1 év

14.500 Ft

18.415 Ft

 .shop

1 év

14.500 Ft

18.415 Ft

TOVÁBBI DOMAIN SZOLGÁLTATÁSOK

Megnevezés

  Díj típusa

Nettó ár

Bruttó ár

Domain igénylő módosítása
 .hu

Egyszeri díj

2.900 Ft

3.683 Ft

Törlés alatt álló domain visszaállítása
 .hu

Egyszeri díj

3.100 Ft

3.937 Ft

A sikeres vállalkozásának első lépése

DOMAIN ÉS TÁRHELY REGISZTRÁCIÓ

Gyorsan, egyszerűen

Domain regisztráció egyszerűen

Adja meg
a domain nevet

Ha új domaint regisztrál, ellenőrizze az oldal keresőjében, hogy szabad-e, ha átregisztrálná vagy csak átirányítaná meglévő domainjét, azt is jelezni tudja nekünk.
Domain és tárhely regisztráció - Szerverzum

Fizesse be
a díjbekérőt

Azonnal visszaigazoljuk e-mailben a rendelését és díjbekérőt küldünk. A díj beérkezését követően beüzemeljük a tárhelyet, be vagy átregisztráljuk domainjét.
Domain és tárhely regisztráció - Szerverzum

Indulhat a vállalkozása

A tárhelyét a beüzemelést követően azonnal használhatja, a domain átfutása pár órát vesz igénybe.

*Ha csak domaint regisztrálna

Önálló domain regisztrálására is van lehetőség az ugyfelszolgalat@szerverzum.hu e-mail címen a szükséges adatok megadásával, de azt javasoljuk, hogy tartsa domainjeit és tárhelyét egy szolgáltatónál. Ez garantálja azt, hogy szolgáltatásai gyorsan, pontosan, a hibalehetőségeket minimalizálva tudjanak működni.

Szerverzum - Minőségi webtárhely

Rendelje meg
még ma!

Szerverzum - Minőségi webtárhely

Minden, amit a domain regisztrációhoz tudnia kell

GY.I.K.

Ügyfélszolgálat

Internetes vállalkozás vagyunk egy olyan szolgáltatással, ahol fontos az írott kommunikáció a pontosság és a félreértések elkerülése érdekében, ezért elsődleges kommunikációs eszközünk az email. Munkaidőben kollégáink folyamatosan ellenőrzik a beérkező leveleket és a kérés/kérdés/feladat prioritásától függően igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni. Természetesen elérhetőek vagyunk telefonon is, de azért, hogy szolgáltatásaink árát optimális szinten tudjuk tartani, nem üzemeltetünk külön call centert.

Információ, kérdések, számlázás, megrendelés:

Az ugyfelszolgalat@szerverzum.hu címre érkező adminisztrációval kapcsolatos e-mailkre, így információkérés a szolgáltatásokkal kapcsolatban, egyedi ajánlatkérésekkel, megrendeléssel, számlázással munkaidőben (hétfő-péntek 9:00-17:00) legfeljebb 1-2 órán belül válaszolunk (ami a valóságban 20-30 perc a munkatársaink terheltségétől és a kérdés fontosságától függően).

Hibabejelentés:

0-24 e-mail monitorozás
A segítseg@szerverzum.hu címre érkező hibabejelentéseket és technikai segítség kéréseket, amik a szervereinken üzemeltetett szolgáltatásokkal kapcsolatosak, 0-24-ben fogadjuk e-mailen. Célunk, hogy szolgáltatása mindig elérhető legyen!

Munkaidőben 1-2 órán belül, munkaidőn kívül és hétvégén 12-24 órán belül válaszolunk
Ezekre munkaidőben (hétfő-péntek 9:00-17:00) 1-2 órán belül (a gyakorlatban legtöbbször 20-30 perc), munkaidőn kívül és ünnepnapokon 12-24 órán belül válaszolunk (a munkatársaink terheltségétől és a kérés/kérdés témájától és a feladat prioritásától függően). Azok a bejelentések, melyek a szolgáltatás működését befolyásolják mindig prioritást élveznek.

Hibaelhárítás
A bejelentett hibák elhárítását a kivizsgálást követően azonnal megkezdjük és mihamarabb javítjuk. A technikai felügyeletet munkaidőn kívül is fenntartjuk, hogy a szervereinken üzemeltetett szolgáltatások üzemidejét maximalizálni tudjuk. Azokat a bejelentéseket, amik a szolgáltatások folyamatos üzemét nem befolyásolják, munkaidőben (hétfő-péntek 9:00-17:00) ügyfélszolgálatos munkatársaink dolgozzák fel.

Domain

Az oldalon található keresőben tudja ellenőrizni, hogy a választott domain szabad-e.  Illetve a https://www.domain.hu/ oldalon a .hu-s, a https://eurid.eu/en/ oldalon az EU-s domaineket, az általános nemzetközi (gTLD) domaineket a https://lookup.icann.org/en címen, az országkódos (ccTLD) domaineket az adott ország domain nyilvántartójának oldalán.

A domain regisztráció az ön által választott név lefoglalása az adott évre. Technikailag mi kezeljük, a gyakorlatban Ön használja. 

A domain átregisztráció egy másik szolgáltatónál lefoglalt név kezelésének átkérése a Szerverzumhoz, azaz regisztrátor váltás, domain transzfer. Ez akkor célszerű, ha nálunk vásárol tárhelyet, így a technikai beállításokat könnyebb elvégezni, ha a domain nevet is mi kezeljük.

A domain átirányítás azt jelenti, hogy a másnál regisztrált domain ott marad, de a Szerverzumnál vásárolt tárhellyel szeretné összekötni. Ez műszakilag tökéletesen kivitelezhető, de az így kezelt domain és tárhely adminisztrációs és technikai hibalehetőségeket rejthet magában. Érdemes ezeket a szolgáltatásokat 1 kézben, 1 szolgáltatónál tartani, hogy a hibalehetőségek kockázatát minimalizálja ezzel.

Magánszemély esetén:
Név, cím, telefonszám, e-mail cím, személyi igazolvány szám

Cég esetén:
Cégnév, cím, telefonszám, e-mail cím, adószám

Új tárhely és domain név regisztráció megrendeléséhez, kérjük, töltse ki online megrendelő űrlapunkat.

Ha már meglévő Szerverzumos tárhelyéhez szeretne további domaineket, akkor írjon ügyfélszolgálatunknak a ugyfelszolgalat@szerverzum.hu e-mailre, amire gyorsan válaszolunk és intézzük is a domain bejegyzést. 

Ha még nincs tárhelye, vagy máshol van tárhelye, akkor is van lehetősége domaint regisztrálni nálunk, de javasoljuk, hogy kezelje ezeket a szolgáltatásokat 1 helyen. Kérés/kérdés esetén örömmel segítünk, domain regisztrációs igényét jelezze a ugyfelszolgalat@szerverzum.hu e-mail címen.

.hu-s domainek átregisztrációja

Csak a .hu-s domainek ÁTREGISZTRÁLÁSAKOR van szükség a domain név igénylőlap kitöltésére, amit automatikusan küldünk e-mailben a megrendelést követően.

Magánszemély esetén:
Megfelelően kitöltött és aláírt domain név igénylőlap

Cég esetén:
Aláírási címpéldány másolata + megfelelően kitöltött, dátummal ellátott és aláírt domain név igénylőlap

Mi a teendője a domain név igénylőlappal?

Töltse ki, írja alá és szkennelve vagy jó minőségben fotózva küldje vissza nekünk e-mailben az ugyfelszolgalat@szerverzum.hu címre.

Ez a dokumentum nem helyettesíti az online megrendelő űrlapunkat.

 

Nemzetközi és külföldi országkódos domainek átregisztrációja

Általános nemzetközi (.COM, .NET, .EU, stb.) és külföldi országkódos (.AT, .DE, .SK, stb.) domainek átregisztrációjához általában egy “Auth Code” vagy “EPP Code” szükséges, amit a korábbi domain regisztrátor/tárhely szolgáltató tud az Ön rendelkezésére bocsátani. Ennek a kódnak a segítségével tudjuk a domain transzfert elindítani. A .HU-tól eltérő domain átregisztráció megrendelése esetén mindig külön emailben értesítjük, hogy pontosan mi a transzfer menete és mire van szükség a domain átkéréshez.

A megrendelést követően a domain díjának befizetése után a szolgáltatást beüzemeljük.
A .hu-s domainek esetében a domain név aktiválás átfutási ideje 2-5 óra.
Nemzetközi és külföldi domain végződések esetében a domain aktiválás 1-2 órát vehet igénybe.

A domain név lejárta előtt e-mail értesítőt küldünk egy díjbekérővel a következő év díjáról.

Hogy biztosan ne kerülje el figyelmét, összesen maximum 4 értesítőt kaphat:

  • Lejárat előtt 15 nappal
  • Lejárat előtt 7 nappal
  • Lejárat előtt 1 nappal
  • Lejárat után 2 nappal

Amennyiben ezután sem érkezik befizetés, úgy a domainnév inaktívvá válik.

.hu-s domainek esetében 30 napig “felmondás alatt” státuszba kerül. Ebben a 30 napban a domain még működik. Ezután 30 napig törlés előtti karanténba kerül, mely során a domain már nem elérhető, de a korábbi igénylő/tulajdonos számára még visszaállítható.

Nemzetközi és külföldi domainek esetében a domain törlés előtti karanténba kerül. A karantén időszak a nemzetközi és külföldi domanineknél általában 30-45 nap. 

A karanténba került domain nevét csak Ön tudja visszaállítani és hosszabbítani, más nem férhet hozzá. A különböző domain nyilvántartók eltérő szabályokat és díjazást alkalmaznak a karanténből való visszaállításra, ezért kérjük, hogy minden esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy pontos információt tudjunk adni a visszaállítás lehetőségeiről. A  karantén időszak végén a domain név törlődik, felszabadul, bárki számára regisztrálhatóvá válik.

A domainek árát igyekszünk a legalacsonyabban tartani, árainkat maximum az éves infláció mértékében vagy deviza árfolyamhoz igazodva növeljük.

Jelezze felénk e-mailben a segitseg@szerverzum.hu címen az új domain nevet, kollégáink e-mailben díjbekérőt küldenek, majd a díj beérkezését követően megkezdjük a regisztrálást.